2Ajo ka festuar në një vend shumë romantik, lule dhe verë për Lori Hoxhën

Ajo ka darkuar në një ambjent i cili ka qënë i arreduar posacërisht sipas shijeve të Lorit, por se për cfarë rasti ka festuar ajo, nuk ka bërë me dije detaje. Poshtë fotos është shkruar nga kompania e arredimit një dedikim: “Për një vajzë të vecantë”. Lori gjithmonë ka qënë tejet e thjeshtë në publik, c’ka e bën vërtet atë një vajzë të vecantë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here