Dihet se koha ka një ndikim të madh tek njerëzit dhe shëndeti i tyre, por tek artistët që janë edhe më të ndjeshëm se njerëzit e zakonshëm ky ndikim është edhe më i madh.

Një nga këngëtaret e njohura të skenës Jeta faqolli, duket se temperaturat e larta e bëjnë më dhimbje koke.

Ajo ka postuar dje në faqen e saj në “Facebook” një koment që të bën të mendosh se ajo ka qenë vërtet e sëmurë, aq sa ka bërë një koment që të le të dyshosh se mund të mos jetë vetë këngëtarja që e ka shkruar, pasi nuk shkruan kurrë statuse që lenë vend për komente.

“Ç’na liroi kokën ky shiu se po plasnim, më duket sikur kam kaluar një orgazmë. Besoj dhe juve kështu ju ka ndodhur tani.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here