Historia dramatike e jetës së Amy Winehouse mund të drejtohet për në ekranin e madh. Një numër i madh i producentëve të njohur kërkojnë që të realizojnë një film mbi jetën e saj.

“Histora e jetës së Amy ka qënë si një film edhe pa fundin tragjik, dhe nuk ka mungësë të producentëve të interesuar në realizimin e një tributi ndaj saj në formën e një filmi.

Keira Knightley duket se është favorite për të luajtur rolin e Amy-t por derisa të realizohet një skenar, asgjë nuk është e vendosur” tha një i brendshëm në Hollywood.

Amy vdiq muajin e kaluar në moshën 27 vjeçare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here