Jessie J ka publikuar në Twitter, datën e lansimit të librit autobiografikë tësaj.

Ky libër pritet se do të ndikojë në rrënien e lexueshmërisë së “Fifty Shades of Grey” dhe novelave të “Twilight”, pasi që po pritet me padurim nga një pjesë e madhe e popullsisë.

Libri i parë zyrtarë i Jessie J do të realizohet në fund të shtatorit. Ajo lajmin ua kumptoi fansave të saj, duke shkruar:
“Data zyrtare e realizimit të librit tim të parë zyrtarë, “Nice to meet you” është 27 shtatori. Më vjen mirë që u takuam”.

Për herë të parë lajmin se po punonte në një libër, Jessie e kumtoi në muajin qershor. Muajin e kaluar ajo publikoi ballinën e librit.

Gjithashtu edhe turneu i saj botërorë, me po të njejtin titull, “Nice to meet you” do të nis në mars të vitit të ardshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here