Këngëtarja e njohur dhe ekstravagante Jessie J është shprehur se dëshiron të krijojë familje si dhe të bëhet nënë.

Ndonëse më parë ajo ka rrëfyer se është biseksuale, këtë herë nuk ka dashur të shprehet për seksualitetin e saj, por vetëm për çështjen e mëmësisë.

“Përfundimisht dua të martohem dhe të kem fëmijë”, -ka thënë këngëtarja.

Jessie J është e njohur për këngë, të cilat janë kthyer në hite si “Domino”, “Price Tag”, “Nobody’s Perfect” etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here