Këngëtarja Simpson vazhdon ta zgjerojë biznesin e saj. Ajo do të dizajnojë një koleksion të ri të orëve.

Këngëtarja tashmë ka linjën e saj të stolive, si pjese e koleksionit “Jessica Simpson”, ku po ashtu përfshihen këpucët, çantat e dorës, valixhet, teshat etj.

Kurse tani, ajo ka vendosur që mbretërisë së saj të modës t’ia shtojë edhe një linjë të orëve.

Jessica ka thënë se për këtë është duke punuar me nënën e saj dhe ky është thjesht një pasion i të dyjave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here