Jessica SimpsonJessica Simpson është paraqitur në një pistë mode në Paris në cilësinë e modeles sfiluese.

Këngëtarja ishte ftuar personalisht të paraqitet si modele mysafire nga disenjatori turk Ozlem Suer, raporton OK.

Simpson kishte veshur një fustan të gjatë deri në dysheme me take me ngjyrë krem dhe të zezë për të shtuar gjatësinë e saj. Ajo modeloi për koleksionin e Suer duke mbajtur një grim të lehtë dhe me një model flokësh të kthyer nga prapa.

Simpson aktualisht është duke punuar në shoun e saj të ardhshëm, “The Price Of Beauty”.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here