Modelja e bukur Jessica Rafalowski ka zbuluar preferencat e saj kur bëhet fjalë për meshkujt, duke thënë se ajo i pëlqen meshkujt që janë të rreptë dhe i mbajnë gjërat nën kontroll.

“Nuk i pëlqej meshkujt që janë të butë në shpirt dhe mundohen që t’i përmbushin të gjitha dëshirat e një femre. Mashkull është mashkull dhe duhet ta tregojë fuqinë e tij. Në këtë nuk mendon në përdorimin e forcës, por në qëndrimin e rreptë dhe në mbajtjen e gjërave nën kontroll”, është shprehur bukuroshja e cila në vitin 2008, ishte shpallur “Miss Florida”.

Ajo mendon se meshkujt e tillë janë më të mirët edhe në shtrat, pasi nuk ngurrojnë ta kërkojnë dhe ta marrin atë që dëshirojnë, por gjithashtu edhe duke kënaqur nevojat e një femre. “Meshkujt e tillë dinë çfarë duan në shtrat dhe gjithsesi e marrin atë, por në të njëjtën kohë, interesohet që edhe një femër të jetë e kënaqur”, ka përfunduar Jessica.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here