Jessica Rafalowski është mjaft e njohur në Amerikë, pasi ka marrë pjesë në konkurse të ndryshme bukurie.E lindur në Konektikat para 26 vjetësh, ajo ndoqi karrierën si modele.

Në vitin 2008 u zgjodh më e bukura e Floridës, duke mbajtur mbi krye kurorën e Miss Florida USA. Më pas, e përfaqësoi
Floridën në Miss USA, ku ishte pjesë e 10 Miss-eve finaliste. Po në vitin 2008 u diplomua për Marketing dhe Psikologji në universitetin Stetson.

Dhe tashmë ajo vjen me një set fotografik disi të veçantë. Këto fotografi janë shkrepur për llogari të revistës për meshkuj “Esquire”, në rubrikën “fotografi në shtëpinë time”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here