Jessica Biel ka thënë se ajo nuk ka shije për veshje dhe nuk qëndron në hap me trendet e fundit të modës.

Aktorja ka zbuluar se ajo ka kaluar rininë e saj duke u veshur si djalosh, me të shkurtra atletike dhe këmisha, por është vetëdijesuar më shumë për modën me kalimin e moshës.

“Vetëm kam hedhur në trup gjithçka që më është dukur komforte. Më vonë e kam torturuar veten, duke u pyetur nëse dua të dukem funky ose cool, ose femërore?”, ka thënë aktorja për revistën Glamour.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here