Biel ka treguar se çfarë diete rigoroze duhet të fillojë kur përgatitet për ndonjë film.

Ajo ka thënë se përkundër faktit se duket për mrekulli kur është në dietë, megjithatë gjatë asaj kohe ajo ndihet keq dhe është gjithmonë e uritur.

“Me muaj të tërë ushtron dhe je vazhdimisht në dietë për nevojat e filmit, dhe kjo është e vështirë. Kjo është përvoja më e keqe gjatë procesit të xhirimeve”, ka thënë aktorja gjatë pjesëmarrjes në shoun e Graham Norton në BBC së bashku me kolegun Bradley Cooper.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here