Është realitet tashme që nëse vesh një fund të shkurtër dhe do të kryqëzosh këmbët, gjithmonë ekziston rreziku mos zbulohesh dhe të duken të brendshmet.

Aksidente” të tilla ndodhin për ditë, por jo çdo ditë mund të kapen nga aparati fotografik e aq më tepër, kur bëhet fjale për VIP-a me një siluetë super.

Kështu, “zbulimin” e saj e bëri edhe aktorja Jessica Alba, gjatë javës së modës në Paris.

Ajo nuk u tregua shumë e kujdesshme dhe si rezultat, iu shfaqën të brendshmet e saj të bardha.

Sigurisht që ky moment u kap nga paparaci, të cilët janë të lumtur për këtë “dokument” të ri të Albas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here