Jessica Alba, aktorja e “Fantastic Four”, e cila është e martuar me Cash Warren dhe ka një vajzë, Honor Marie, deklaroi se planifikon të zgjerojë familjen e saj, dhe ishte inspiruar për adoptim pasi bëri një shou televiziv, ku vizitoi një familje që kishte adoptuar 13 fëmijë, por vazhdonin të jetonin në një rimorkio të vogël.

Unë jam plotësisht e inspiruar. Nëse keni dashuri, dhe aftësinë për të dashur fëmijët, ju duhet të adoptoni. Dhe unë planifikojë të bëjë këtë”, deklaroi Jessica në një shou televiziv.

Jessica më parë kishte deklaruar se ajo dhe Cash planifikojnë të zgjerojnë familjen e tyre, duke thënë se planifikon të kenë disa fëmijë, tre apo katër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here