Aktorja e Hollywoodit, Jessica Alba, ka thënë se kalimi i kohës me vajzën e saj të vogël, Honor, është mënyra më e mirë për të reduktuar stresin.

Honor është shërimi më i mirë për stresin. Kur kaloj kohë me të, fitoj një perspektivë të menjëhershme.

Mund të bëhem shumë e vështirë me veten nëse nuk bëj gjithçka në mënyrë të përkryer. Por tash që e kam vajzën, nuk kam kohë për këto gjëra”, ka thënë Alba.

Sa i takon planeve të saj afatgjate, aktorja e filmit “Fantastic Four” thotë se dëshiron të jetojë në Francën Jugore dhe t’i rritë fëmijët atje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here