Alba është duke shkruar një libër se si të krijojmë një ambient shtëpie të shëndetshëm dhe jo-toksik.

“Do të jetë e lehtë dhe kënaqësi dhe dua që kjo të jetë vërtet e larmishme. Unë jam e çmendur pas ushqimit dhe pijes. Më pëlqen të bëj projekte me fëmijët e mi. Gjithçka në këtë libër do të jetë diçka me kuptim, të cilën e kam inkorporuar në jetët tona”.

“Doja një lloj libri me të gjitha informatat të cilat po i konsumoja, ashtu që të mund t’i aplikoja ato në praktikë. Është krejtësisht çmenduri, por edhe e mahnitshme. Nuk jam ekstremiste. Ky libër është për njerëzit të cilët janë mes, por dua të krijoj një jetë më të shëndetshme, si unë”, ka thënë Alba.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here