Babagjyshi ka ardhur në qytet dhe Jessica Alba merr vajzën e saj të mrekullueshme për të bërë një takim me të.

Krishtlindjet janë afër dhe shpirti festiv ndjehet kudo.

Babagjyshi ka udhëtuar që nga Poli i Veriut për të takuar fëmijët dhe të rinjtë në qendrën Beverly Mall të Los Angelos.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here