I dashuri i ri i Jennifer Love Hewitt, regjisori dhe aktori John Asher, thuhet se i adhuron femrat e pasura dhe nuk ka pasur aspak probleme me përhapjen e tregimeve të ndyta rreth ish bashkëshortes së tij Jenny McCarthy.

John me Jenny-in ka fituar xhekpot. Ajo ka sjellë fitime, ajo është kënaqur. Jam i sigurt se edhe nga Jenniferi do të mundohet të nxjerrë sa më shumë para”, ka thënë një burim i afërt me regjisorin.

Ata vetëm pak kohë janë së bashku, ndërsa aai tashmë flet për fëmijë me të. Jennifer është e etshme të bëhet mama dhe ai e di këtë.

Ajo mendon se kjo është një shenjë e mirë, por të gjithë ata që e njohin Johnny-in, e dinë se diçka kundërmon. Atij më shumë i intereson përfitimi nga ajo”, ka deklaruar ky burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here