Është një periudhë e artë, për Jennifer Lopez, e cila ka kaluar ndarjen nga Marc Anthony, duke jetuar tani lumturisht në krahët e të dashurit të saj Casper Smart.

Kjo ka qënë një periudhë shumë e mirë publiciteti për të.

Ajo është shfaqur këtë herë në Carnavalet e Rio-s, e shoqëruar nga partneri i saj, duke ndjekur sfilatat dhe duke puthur nga larg turmën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here