Jennifer Lopez ka treguar edhe njëherë se është shembull që duhet ndjekur nga gratë. Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ajo postoi foto në plazh bashkë me partnerin e saj, Alex Rodriguez dhe fëmijët.

Jennifer Lopez dukej në top-formë e veshur me bikini, ndërsa në fokus të fotografisë ishin të pasmet bombastike të saj.

Jennifer Lopez ka treguar edhe njëherë se është shembull që duhet ndjekur nga gratë. Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, ajo postoi foto në plazh bashkë me partnerin e saj, Alex Rodriguez dhe fëmijët.

Jennifer Lopez dukej në top-formë e veshur me bikini, ndërsa në fokus të fotografisë ishin të pasmet bombastike të saj.

Përveç muzikës, ajo është shumë e angazhuar edhe në profesionin e saj të dytë, aktrimin.

Image


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here