Lopez thotë se ajo vishet vetëm me gjërat të cilat e bëjnë atë të duken mirë dhe thotë se dukja e mirë është gjëja më e rëndësishme.

Këngëtarja dhe aktorja e cila ka dizajnuar linjën e saj personale, ka këmbëngulur se përkundër çmimit të ulët të dizajneve të saja, ato është dashur të përshtaten më së miri për trup.

“Përshtatja është shumë me rëndësi, keni nevojë për rroba të cilat ju përshtaten dhe e bëjnë trupin tuaj të duket për mrekulli”, theksoi J-Lo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here