Lopez thotë se është kënaqur me rolin e saj në komedinë “The Back-Up Plan”, pasi që asaj i pëlqejnë komeditë fizike.

Këngëtarja dhe aktorja ka pranuar se ajo ndjeu kënaqësi në interpretimin e rolit të një vajze të çmendur shtatzënë.Ishte e mrekullueshme.

Më pëlqen të bëj komedi, veçanërisht komeditë fizikë, sepse ju vërtet duhet të bëheni të çmendur. Nëse nuk frikësoheni ta bëni veten budalla, mund të ndjeni vërtet mjaft kënaqësi”.

Si valltare, unë ndjehem shumë e rehatshme me trupin tim. Unë e di se nuk do ta lëndoj veten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here