Jennifer Lopez pritet të kthehet në panelin e American Idol duke iu bashkuar jurisë së përbërë nga Randy Jackson dhe Steven Tyler. 

Krijuesja e hitit “Jenny from the Block” më herët kishte deklaruar se është duke shqyrtuar mundësinë që jetë pjesë e spektaklit të talenteve.

Ndërkohë, pas rinovimit të kontratave të Tyler dhe Jackson, një burim ka thënë për E! Online se së shpejti do të konfirmohet edhe Lopez si pjesë e panelit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here