Jennifer Aniston është prova e gjallë se disa gjëra bëhen më të mira me kalimin e kohës. Aktorja 42-vjeçare dukej e mrekullueshme, ndërsa prezantoi linjën e saj të re të parfumit, në një hotel në Meksiko Siti, një ditë më parë.

”Dëshiroja të krijoja prej kohësh linjën time të parfumeve, sepse gjithmonë kam qënë unë ajo që kam zgjedhur ato për shoqen e mia apo përpara evenimenteve si dasmat dhe shpesh herë kam vuajtur për të gjetur atë që dëshiroja”, deklaroi Aniston, gjatë prezantimit të djeshëm.

”Dëshiroja të krijoja një aromë që do të përmbante flagranca nga jasemini, lulet vjollcë dhe myshk”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here