Jennifer Aniston nuk jam shtatzëninë!Spekulimet rreth një shtatzënie të mundshme e kanë lodhur shumë Jennifer Aniston, e cila tashmë ka ardhur me një tjetër reagim.

“Unë nuk jam shtatzënë. Jam ngopur. Jam ngopur me atë që ndodh çdo ditë nën maskën e gazetarisë, së pari Amendamenti dhe lajme për të famshmit”, ka shkruar ajo në një artikull të botuar në Huffington Post gjatë ditës së djeshme.

Mes të tjerash aktorja ka theksuar faktin se do të jetë e hapur me publikun, nëse do të vendosë të sjellë në jetë një fëmijë.

“Ne jemi të kompletuar me ose pa një bashkëshort, me ose pa një fëmijë”, ka shkruar 47-vjeçarja në pjesë të saj për The Huffington Post.

“Ne nuk kemi nevojë per të qënë të martuara, ne duhet te përcaktojmë vetë lumturinë tonë. Lumturia e një gruaje nuk është e bazuar në pikën e saj të statusit martesor apo të qënit nënë ose jo”.

Femra është mishërim i gjithçkaje dhe nuk ka nevoje të ndikohet nga asgje për të krijuar lumturinë e saj”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here