Jenna Mariah Balsley është vetëm 19 vjeç. Vjen nga Flordia dhe zë ballinat e revistave lokale të modës.

Ajo ka bërë shumë reklama me të brendshme, dhe problemi i saj është se ato që vesh zakonisht janë të përmasave që nuk përshtaten me gjinjtë e saj.

Për këtë ia kanë zili shumë modele të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here