Viti 2009 mund të kujtohet si viti që një këngëtareje i është përmendur emri më së paku.

Kjo është këngëtarja Jehona Sopi, e cila, përpos investimeve në “dukjen” e saj dhe modelit të saj të flokëve, nuk ka përparuar në aspektin e saj profesional.

Ajo madje nuk ka qenë aktive me ndonjë hit, edhe pse për këtë fundvit ka paralajmëruar një të këtillë.

Ndoshta viti 2010 do të jetë më i begatë për të!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here