Këngëtarja Jehona Sopi më në fund është parë në shoqëri të një djali.

Jehona Sopi ishte divorcuar vite më parë ndërkaq nga ajo kohë ajo ka marrë pjesë më shumë nëpër disa festivale dhe shumë pak është paraqitur në publik.

Mësohet se i dashuri i Jehona Sopit është Lavdim Koshutova, ekonomist në bankën NLB të Prishtinës si dhe gjysmë pronar i kafe-bar “Lounch” në Prishtinë.

Këngëtarja është kapur nga kamerat e që janë përfolur në Prishtinë, por shumicën e herëve ato janë treguar të pasakta./ BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here