Jehona Sopi dhe Esma publikojnë klipin “Çaje Shukarije”Këngëtarja e njohur, Jehona Sopi, ka publikuar projektin e paralajmëruar kohë më parë “Çaje Shukarije”.

Në fakt, bëhet fjalë për një këngë të vjetër të rome, e cila është ripërpunuar duke i shtuar disa vargje të reja.

Sopi ka bashkëpunuar me divën e muzkiës rome, Esma Rexhepovën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here