E për më tepër realizimi i dasmës në këtë qytet do të ishte mënyra më e bukur dhe e paharrueshme e celebrimit të një marrëdhënie dashurie.

Ai është qyteti i kazinove, lojërave të fatit, stacioni i të pasurve, vendi i aventurave dhe martesave të befta… Las Vegas është i dëshiruar prej të gjithëve, por jo i arritshëm për këdo.

Për ata që kanë mundësitë, vajtja atje është një ide që nuk ka nevojë të mendohet dy herë.

E për më tepër realizimi i dasmës në këtë qytet do të ishte mënyra më e bukur dhe e paharrueshme e celebrimit të një marrëdhënie dashurie.

Kështu pra ka vendosur këngëtarja e suksesshme nga Kosova, Jehona Sopi, me bashkëshortin e saj të ardhshëm.

Çifti do të martohet në muajin shtator dhe pikërisht në qytetin e Las Vegasit do të ndodhë ceremonia e dasmës.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here