Këngëtarja e mirënjohur kosovare, Jehona Sopi e cila ka munguar në skenën tonë muzikore tash e disa muaj si pasojë e shtatzënisë së saj të parë, tashmë është bërë nënë e një vajze të cilën e kanë quajtur Aria.

Sipas familjarëve të këngëtares, lindja ka kaluar mirë, dhe në gjendje të shkëlqyer shëndetësore janë edhe nëna edhe fëmija.

Ky është fëmija i parë për Jehonën, nga martesa e saj e dytë me Lavdim Koshutovën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here