Janet Jackson lanson këngën e saj të reJanet Jackson, ka publikuar këngën e saj të parë të re, pas 5 vitesh pauzë. Kënga titullohet “No Sleeep” (pikërisht me 3 e 😀 ).

Në fakt, Janet ka 7 vite që i qëndron larg seknave të muzikës, nisur ndoshta edhe nga fakti se u akuzua për skena të turpshme në vitin 2008, gjatë një performance në një aktivitet të rëndësishëm sportive në SHBA. Ndërkohë kënga e re është krijuar nga Jackson, Jimmy Jam dhe Terry Lewis.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here