Janet Jackson prapë është duke shtuar peshë. Këngëtarja– e cila thuhet se ka shtuar rreth tetë kilogram për vetëm tetë javë. Janet mësohet se ka rreth 80 kg dhe nuk po mund të humbë peshë, sepse është në prag të turneut të saj.

“Jenet e ka humbur kontrollin në dietën e saj në fund të vitit të kaluar sepse ka ngrenë shumë ushqim të yndyrshëm, sidomos gjatë pushimeve”, ka thënë një burim për tabloidin National Enquirer.

“Ajo ka ngrënë shumë patate, makarona, djathë, tortë dhe ushqim të yndyrshëm duke harruar se të gjitha këto ushqime do ta bëjnë atë më të trashë”, tha ky burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here