Jamie Foxx femrat më konsiderojnë të moshuar Jamie Foxx thotë se nuk e ka të vështirë të takohet me femra, por ato humbin interesimin për të porsa kuptojnë se është 41-vjeçar.

Jamie Foxx aktori i  filmit “Law Abiding Citizen” i ka thënë gazetës britanike Daily Express, se femrat me të cilat njoftohet, shumë shpejtë tërhiqen nga ai kur kuptojnë për moshën që ka.

Aktori shprehet se është e çuditshme se kur takon një vajzë 23-vjeçare dhe bisedon me të, madje edhe zëri i saj ka vlerë të lartë, sepse është e re”.

E pyet çfarë moshe ke, ajo thotë: ’23, sa vjet i ke ti?’, dhe kur unë i them se i kam 41, është sikurse t’i kem thënë se kam kancer”, ka treguar aktori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here