Jackie Chan po plaket shpejtAktori i famshëm i filmave aksion, Jackie Chan ka rënë fort në moshë. Aktori 61 vjeçar është fotografuar në një rrugë në Dubai ku duket shumë i “rrëzuar” brenda një kohe të shkurtër.

Jackie Chan që njihej për formën e tij trupore dhe stilin prej një aktori të madh thuhet se po vuan nga një sëmundje serioze.

Idoli i shumë shqiptarëve duke i rrudhur në fytyrë duke mos dhënë përshtypjen se është ai Jackie i rrezikshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here