Aktori i filmave aksion Jackie Chan ka zbuluar se atij do t’i pëlqente të shkruajë një muzikal.

Realizimi i filmit do të bazohej në ngjarjen në jetën e Chan, shkruan Daily Star.

Më pëlqen zëri i muzikës. Kur isha i ri, nuk e dija anglishten dhe e shihja gjithë filmin. Planifikoj të realizoj një ‘I Am Jackie Chan: The Musical’. Kam një prapavijë shumë interesante.

Do të flas për atë se si depërtova në biznesin e filmave… dhe si kam ardhur këtu ku jam sot. Është shumë interesante, një muzikal klasik”, ka thënë Chan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here