Ja trendi më i çuditshëm i thonjveTregtoni me aksionet e Apple me këto 50 euro falas A keni menduar ndonjëherë që tek thonjtë do të vendoseshin qime për të qenë trendi? Ja këtë kanë bërë modelet e një kompanie kozmetike amerikane në sfilatën e fundit.

Thonjët e tyre kanë qenë të mbuluara nga gëzofi, model ky që sipas kompanisë, bëhet duke aplikuar në fillim një manikyr special dhe sipër tij të vendosen qimet.

Po duken të veçanta dhe ndoshta të bukura, por me siguri që nuk janë aspak të rehatshme. Ndërkohë adhurueset e këtij trendi, mund të provojnë edhe versionin më të përmbajtur dhe më praktik, ku qimet janë të shkurtra dhe të ngjitura tërësisht mbi thonj.

Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

 

Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

 

Ja trendi më i çuditshëm i thonjve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here