Ja si po duket Adelina Ismaili gjatë muajve të shtatzënisë!Këngëtarja e dashur për të gjithë, Adelina Ismaili, ka kohë që nuk paraqitet publikisht nëpër intervista, apo me ndonjë këngë, shkruan Kosovarja.

Adelinën na e nxjerrë herë pas here nëpër foto në internet burri i saj Val Krasniqi.

E dimë të gjithë duan ta dinë se sa ka ndryshuar Diva gjatë këtyre ditëve të pritjes së ëmbël.

Në fytyrë nuk vërehet ndonjë ndryshim, është po e njëjta Adelinë, vetëm se vërehet se ka shtuar kile pak, ndërsa trupi në këtë foto që do ta shihni tani, nuk i vërehet dhe aq mirë.
Por sipas gjitha gjasave edhe trupi i saj ka marr një formë tjetër.

Ja si po duket Adelina Ismaili gjatë muajve të shtatzënisë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here