Ja si kujdeset Ermal Fejzullahu për gruan e tij Ermali tregohet gjithmonë romantik, edhe ksaj radhe me rastin e ditëlindjes së bashkëshkortes së tij, ai i dhuroi një buqetë me lule.

Patjetër që Ariana Fejzullahu ndihet e lumtur për bashkëshortin që ka, prandaj dhe fotoja që ka publikuar në instagram tregon për respektin që ky qift kanë për njëri tjetrin.

“Faleminderit zemra jem Të dua shumë ” thuhet në shkrimin që Ariana i dedikoi bashkëshortit Ermal Fejzullahu për dhuratën që i kishte bërë.

Ja si kujdeset Ermal Fejzullahu për gruan e tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here