Ja si këndon Remzije Osmani anglisht? Jemi mësuar gjithmonë ta dëgjojmë duke kënduar këngë popullore dhe balada. Por këngëtarja Remzije Osmani di të këndojë edhe anglisht.

Shumë nga yjet tona kanë zgjedhur këngën “My heart will go on”, ndërsa mbrapa nuk ka mbetur as Remzija. Dëgjojeni se si e këndon ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here