Ja si e ndërpret emisionin Vali CorleonePrinc Valentino Corleone është një nga personazhet më kontroversë shqiptarë, i cili sa herë që shfaqet në publik, fiton vëmendjen të madhe jo vetëm të njerëzve, por edhe të medieve rozë.

Së fundmi ai ishte i ftuar në emisionin “N’Kosovë Show”, ku spikati si zakonisht.

Por gjithashtu regjistroi edhe një incident të paparë kurrë më parë. Ndërsa ishte duke folur, ai ka vendosur ta ndërpresë bisedën, për të shkuar në … me shumë gjasa në banjo.

Moderatori i emisionit, i detyruar nga fakti se Vali thuajse nuk priti miratimin, por ishte ngritur për t’u larguar nga studio, e kuptoi dhe e morri shumë shpejt nën kontroll situatën, duke kërkuar të dërguar në transmetim marketingun, bën të ditur Syri.

Por ajo që bëri Princ Vali Corleone, është vërtetë e rrallë dhe ju për të shuar kuriozitetin tuaj, mund ta shikoni në videon e mëposhtme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here