arban-abrashiMinistri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Arban Abrashi, së fundmi ka qenë i ftuar në edicionin festiv të Express Rozë, ku ka treguar shumë gjëra që i kanë ndodhur gjatë jetës së tij.

Ai ndër të tjera ka treguar se si e ka ofenduar mësuesi në shkollë.

Shikojeni videon nga minuta e 19-të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here