Filmi shqiptar “Taulanti kërkon një motër”, është një nga më të njohurit e prodhimeve të Kinostudios.

Shumë nga fëmijët personazhe në filmat shqiptarë, që u bënë aktorë të vegjël fal drejtimit të regjisores Xhanfize Keko, nuk e vijuan më rrugën e aktrimit. Një prej tyre është edhe Donald Kokona, djali që dikur luante Taulantin, si fëmija i aktores Yllka Mujo dhe Viktor Zhustit.

Jemi të gjithë të një mendje që ishte një ngar filmat më të famshëm shqiptar dhe një ndër rolet më të bukura të fëmijëve. Shikoni sa është rritur Donaldi, a mendoni se vazhdon të ngjaj pak me Taulantin?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here