Ka pak kohë që këngëtarja Dafina Zeqiri po qëndron në Australi dhe siç kishte shkruar në profilin e saj, ajo po kënaqet shumë. Por, kjo foto që ne po jua sjellim e tregon më së miri këtë.

Madje, tregon se i dashuri i saj, për hir të dashurisë së madhe ndaj këngëtares, duhet ta mbajë edhe “hopa” mbi qafë.

Por, ndoshta këtë foto e ka bërë për të treguar se vërtetë është ashtu, siç ka shkruar në twiterin e saj.  /M. GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here