Kabir Bedi, aktori që luajti rolin e famshëm në filmin “Sandokan”, tashmë ka 70 vjeç dhe do ti bëj 71 më datën 17 janar të vitit 2017.

Sandokani ka qenë njëri prej karaktereve më interesante të filmave të viteve 90, derisa të gjithë e kanë pritur filmin e tij deri në orët e vona të natës, kur ka luajtur gjatë festave të fundvitit.

Sa ka ndryshuar Sandokan, shikojeni në fotot në vazhdim.4 5

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here