Ja sa vite diferencë kanë Naimi dhe MihrijaNaim Abazi dhe Mihrije Braha janë çifti më i njohur i estradës tonë.

Ata kanë më shumë se 20 vite martesë, ndërsa shpesh tregojnë për vitet e lumtura që kanë përjetuar gjatë këtyre viteve, nga kjo martesë ata kanë edhe një djalë.

Por Mihrija shpesh është komentuar për pamjen e saj, ndërsa ka nga ata që dyshojnë se Mihrija ka bërë ndërhyrje kirurgjike gjë që e ka mohuar gjithmonë këngëtarja, shkruan Magaina.al

Por çifti siç shkruan Magazina.al, nuk ka shumë vite diferencë, Naimi ka lindur në dhjetor të vitit 1963 ndërsa këtë vit ai feston ditëlindjen e 53, ndërsa Mihrija është vetëm katër vite më e re se bashkëshorti i saj, ajo në nëtor të këtij viti feston ditëlindjen e 49-të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here