Shpeshherë mund të kemi menduar se të jesh yll pornografik në fakt është puna më e ndyrë që dikush mund të bëjë. Por a e dini që kjo punë e ndyrë në fakt është goxha e paguar?

Pagesa e një aktori apo aktoreje pornografike varet nga mosha, madhësia etj. Gjithashtu dhe çfarë është më e rëndësishmja në pagesën e një ylli pornoje ndikon mënyra e akteve seksuale.

Më konkretisht:

Filmi pornografik i realizuar vetëm me një person lakuriq: 340 dollarë-612 dollarë.

Filmi pornografik i realizuar me dy vajza: 700-1200 dollarë.

Filmi pornografik i realizuar me një vajzë dhe një djalë: 300-1500 dollarë.0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here