nentoriTë gjithë e mbajmë në mend Korabin e “Familjes Moderne”, kullerin e familjes, që luhej mjeshtërisht nga aktori Nëntor Fetiu, shkruan “Kosovarja”.

Atëherë Fetiu ishte i ri dhe i shkonte shumë ai rol që i ishte dhënë në serialin më të ndjekur të kohës. Që nga përfundimi i “Familjes…”, aktori është parë pak, për të mos thanë fare.Ai nuk është bërë më pjesë e asnjë prej serialeve që prodhohen në vend, shkruan “Kosovarja”.

korabi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here