Nëse gjithnjë e keni parë me admirim Eva Longorian tanimë keni mundësinë ta shikoni me një element që nuk duket dhe aq interesant. Të paktën për aq kohë sa të ndodhet pranë komedianit amerikan Joel McHale.

Ata kanë pozuar sëbashku në NBCUniversal në një imazh që më shumë duket argëtues nisur nga gjatësia e dy protagonistëve.

Eva duket shumë e këndshme por tejet e shkurtër në krahasim me komedianin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here