Në serial janë dukur tepër të dashuruar, por në jetën reale ata urrejnë njëri-tjetrin. Madje kjo gjë u bë shkak që i gjithë skenari i serialit të devijohej duke sajuar një seri të re ku Gylsereni do të vdiste.  Aktorja Nyrgyl (Gylsereni), në një intervistë përpara disa ditësh për gazetaren e famshme turke Ayse Arman, akuzoi Erkanin për fyerje dhe tha se në një skenë, që sipas skenarit, kërkohej që çifti të puthej, partneri e kishte refuzuar duke i thënë Nyrgylit: “Ti këtë po prisje, je gjithmonë gati për kështu skenash.” Pas kësaj, pati një debat të nxehtë midis Erkanit dhe Nyrgylit, duke shtyrë këtë të fundit që të largohej nga seriali.  “Nëse unë do të thoja të vërtetën, do të tundej dheu.”- është shprehur shkurtimisht Erkani për një media turke.Në serial janë dukur tepër të dashuruar, por në jetën reale ata urrejnë njëri-tjetrin.Madje kjo gjë u bë shkak që i gjithë skenari i serialit të devijohej duke sajuar një seri të re ku Gylsereni do të vdiste.

Aktorja Nyrgyl (Gylsereni), në një intervistë përpara disa ditësh për gazetaren e famshme turke Ayse Arman, akuzoi Erkanin për fyerje dhe tha se në një skenë, që sipas skenarit, kërkohej që çifti të puthej, partneri e kishte refuzuar duke i thënë Nyrgylit: “Ti këtë po prisje, je gjithmonë gati për kështu skenash.”

Pas kësaj, pati një debat të nxehtë midis Erkanit dhe Nyrgylit, duke shtyrë këtë të fundit që të largohej nga seriali.

“Nëse unë do të thoja të vërtetën, do të tundej dheu.”- është shprehur shkurtimisht Erkani për një media turke.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here