Ja pse nuk bën seks gjatë verës Gjyste VulajGjyste Vulaj është tejet e angazhuar gjatë sezonit të verës, nuk ndalet asnjëherë së kënduari. Këndon ditën e natën, shkruan “Kosovarja”.

Gjystja ka treguar edhe vetë që në sezonin e nxehtë nuk ka kohë thuajse për asgjë, pasi është tejet “busy”, duke kënduar në Ulqin dhe jo vetëm.

A ka kohë të bëjë dashuri? Meqë është kaq e zënë, e vështirë të mendohet kjo.

Mirë që është dimri, e nuk mbetet keq Sokoli.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here